söndag 20 mars 2011

Börsen kommade vecka


Denna vecka blir nog fortsatt rörlig det är många bollar i luften just nu. Det har nu avancerats och jag läser att britterna skjutit missiler i Libyen och hoppas att Khaddafi snart ger sig (även fast det verkar som det är det sista han gör) så att detta inte eskalerar.

Det är väldigt många olika historier från dom flesta nyhetssidorna om hur mycket det skjutits mot Libyen och hur många civila människor som har strukits med, det blir nog mera konfirmerade uppgifter dom kommande dagarna och hoppas detta kommer att ge sig snarast.

angående elen till kylsystemen i kärnkraftverket verkar det som dom har fått det till reaktor en och två, tre och fyra kan ta ett par dagar till och reaktor 5-6 fungerar kylningen felfritt

dom fortsätter kyla reaktoerna utan el med vatten manuellt. Tycker nyheterna riktigt försöker skrämma och förvärva allting man vet inte vad som är sant, det har hittats radioaktiva ämmnen i bönor i taiwan men dom var långt under säkerhetsnivåerna, förstår inte riktigt meningen med att skriva den senaste kommentaren men ett exempel vad dom håller på med (detta hittade jag inte i aftonbladet  vilket vore fullt normalt i den blaskan)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar