lördag 14 maj 2011

Triggers i Botnia Exploration

Tänkte redovisa kommande triggers och spekulationer, tankar om Botnias framtid. Aktien har idag gått upp  16% men är fortfarande på tok för billig. Jag har fyllt på och här kommer en lista varför ni också ska göra det. Hoppas detta inte tas som tom haussning utan jag klargör vad som kommer inom kort.
Aktien handlades på ca 30 öre innan Japan fick sin jordbävning. Vi landade på 20-23 öre, efter splitten var vi ned på 17 öre eftersom aktie priset var annorlunda och folk verkar inte kunna räkna. När ena styrelsemedlemmen hoppade av fick någon tokspel och sålde på 13.6 öre vilket är under teckningskursen.

Vad har hänt sedan den handlades på 30 öre? ingenting.. jag sa i Januari att aktien kommer gå ner eftersom det är väldigt lång tid kvar tills roliga triggers, nu är det maj och det dom kommer att hagla in. Men aktien verkar stå kvar och handlas just nu till 5.90, 19 öre vilket är billigt. Aktien har förlorat 11 öre på ingenting...


Triggers
•Harpsund
har nu visat guldhalter från 5 utav 14 borrhål. Dom kommande veckorna kommer resten bli redovisat.

•Harpsund #2 När dessa blir kända, beroende på resultatet kommer det att planeras nästa aktiviteter. Enligt kontraktet ska Dragon mining under en 12 månaders period investera minst 1.5 miljoner i fortsatt prospektering, tror dom kan dom få upp till 80% utav undersökningstillstånd.

•Harpsund #3 Flygbunden magnetmätning, resultat kommer att redovisas i Maj.

•Bergslagen REE i Bergslagen finns det 6 styckna områden där dom efter påsk påbörjade provtagning efter sällsynta jordartsmetaller. Hittar inte när dom uppskattar resultatet kommer

•Diamantborrning i orgsjön, samtidigt som provtagningen i Bergslagen kom detta ut. 
Hittar inte när dom uppskattar resultatet kommer

Vargbäcken  den största och viktigaste trigger ska komma snart, vilker börjar generera liter pengar.

"Hej ! Kom just hem från Vindelgransele och Vargbäcken igår. Berget rensat och väntar bara på att tillståndet blir klart så borren kan gå i backen. Ser väldigt positivt ut med tillståndet!"


Det har blivit tillskott i styrelsen under våren, tillsamans med blockletarna har Botnia mycket kontakter. Dragon mining investerar för fortsatt prospektering i Harpsund, som ligger 4 km från en utav deras befintliga gruva, Torbjörn Gran var en utav blockletarna som la grunden för Dragon minings gruva dvs han har arbetat för Dragon mining och han  hjälpte antagligen Botnia för att få avtal.
Med detta menar jag att styrelsens, teamet bakom Botnia har arbetat för /arbetat med /var med och startade bolag som t.ex. 
Lappland goldminer, Boliden, International gold exploration, Dragon Mining

Speciellt Boliden tror jag det kommer ett sammarbete med tanke på undersökningstillstånd nära Aitik gruvan. Jag kommer imorgon eller helgen läsa på om flera bolag, jag vet att jag missar några.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar